ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗKόουτς τις δικές σου ευθύνες ποιος θα σου τις...

Kόουτς τις δικές σου ευθύνες ποιος θα σου τις υποδείξει;

Ακούσαμε χθες με μεγάλη προσοχή τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Νιλ Λένον μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα….Oύτε λίγο, ούτε πολύ ο  Βορειοιρλανδός  προπονητής  υπέδειξε τις ευθύνες  των ποδοσφαιριστών του, υπέδειξε τις ευθύνες των γυμναστών του, υπέδειξε τις ευθύνες των συνεργατών του, τα έβαλε ακόμα και με δημοσιογράφο!

Bet on Alfa

Και διερωτούμαστε πραγματικά τις δικές του ευθύνες για την χθεσινή κάκιστη εμφάνιση αλλά και διαχείριση του αγώνα ποιος θα του τις υποδείξει;  Έβλεπε μια ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί για 70 και πλέον λεπτά στον σχηματισμό που επέλεξε να παραταχθεί και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Οι αλλαγές προσώπων  δεν βοήθησαν αφού είναι εμφανές πως  o συγκεκριμένος σχηματισμός δεν ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας μας.

Κι αν κάποιοι βάλουν ως επιχείρημα πως το 3-5-2 μας βγήκε στα παιχνίδια με την Γάνδη αυτό δεν μπορούμε να το κρατάμε ως μπαντιέρα επάπειρον. Ο Νιλ Λένον οφείλει να δουλέψει σκληρά και να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα. Ήδη το -6 στις πρώτες αγωνιστικές είναι τεράστιο και δεν μπορεί να συνεχιστεί η απώλεια βαθμών και κυρίως δεν μπορούν να συνεχιστούν αυτές οι κάκιστες εμφανίσεις.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa