ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροπονητή που θα εμπνεύσει άμεσα τους παίκτες

Προπονητή που θα εμπνεύσει άμεσα τους παίκτες

Ο Νιλ Λένον αποτελεί παρελθόν. Τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι η πρόσληψη προπονητή που θα εμπνεύσει άμεσα τους ποδοσφαιριστές, θα πάρει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και θα μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον δρόμο των επιτυχιών. Ξεκάθαρη η πρόθεση της διοίκησης να έχει προπονητή μέχρι το Σάββατο, τουλάχιστον στην εξέδρα του «Στέλιος Κυριακίδης».

Bet on Alfa

Αυτό που θα πρέπει να γίνει τώρα, είναι όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πορευθούν σαν μια γροθιά. Δεν είναι η ώρα των αντιπαραθέσεων, ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει. Αν έγινε σωστός προγραμματισμός ή όχι. Η άποψη που επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης και όλων όσων είναι κοντά στην ομάδα είναι πως, υπάρχει αξιόλογο ρόστερ, ικανό να διεκδικήσει τους στόχους που τέθηκαν εξ αρχής.

Μ’ ένα διπλό το Σάββατο, όλα αλλάζουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε νέα εποχή και θα πρέπει να δώσει τη μάχη για να πετύχει τους στόχους της. Υπάρχει έως τώρα πετυχημένη συνταγή στις προσλήψεις προπονητών, βλέπε Μπεργκ και Λένον, γιατί πέτυχαν αρκετά και οι δύο. Με την ίδια συνταγή θα γίνει η πρόσληψη του νέου προπονητή, που θα μπορέσει άμεσα να περάσει τη φιλοσοφία του και θα αρχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να μαζεύει βαθμούς.

Autoremarketing

Bet on Alfa