ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτό το «καινούργιο» επιβάλλεται να είναι ευχάριστο

Αυτό το «καινούργιο» επιβάλλεται να είναι ευχάριστο

«Αύριο αρχίζει κάτι καινούργιο για μας» είπε χαρακτηριστικά ο Γιανίκ Φερέρα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Σέριφ. Αυτό το καινούργιο επιβάλλεται να είναι ευχάριστο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην έχει την ίδια κατάληξη με την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που σε έξι ματς δεν μπόρεσε να πάρει έστω ένα βαθμό.

Bet on Alfa

Ήδη η πορεία στο πρωτάθλημα δεν είναι μέχρι στιγμής η αναμενόμενη και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της να την αλλάξει. Θα πρέπει μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, να δείξει συνέπεια και συνέχεια στα αποτελέσματα, ώστε να μπορέσει να καλύψει χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει τους στόχους της. Από την ίδια εξαρτάται…

Η εμφάνιση στη Μολδαβία μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν ενθαρρυντική, έστω κι αν πάλι δεν ήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάνω σ’ αυτή θα πρέπει να χτίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, με απώτερο σκοπό να πάρει αποτελέσματα. Το προσεχές ματς με τον Άρη κρίνεται ως κομβικής σημασίας για την μετέπειτα πορεία της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει «διπλό», που θα της επιτρέψει να ανακτήσει αυτοπεποίθηση, δυναμική και να πατήσει γκάζι για τα ψηλά. Σε αντίθετη περίπτωση, όσο νωρίς κι αν είναι και κυρίως όσο σκληρό κι αν είναι, αλλάζει βλέψη. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται αρνητικά, γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να παίξει καλά και να πάρει τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές το οφείλουν στον εαυτό τους και στον κόσμο της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa