ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να δοθεί χρόνος»

«Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να δοθεί χρόνος»

O εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η πορεία που διανύει η ομάδα. «Να νικήσουμε με το καλό αύριο και μετά βλέπουμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πορεία της ομάδας και ούτε έχουμε δικαιολογίες. Η διοίκηση έχει απαιτήσεις από όσους εργάζονται στην OMONOIA και αξιολογεί τους πάντες χωρίς να έχει διάθεση να δικαιολογεί κανέναν. Πρέπει να νικήσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό».

Bet on Alfa

Για την Ευρώπη και τον Γιανίκ Φερέρα: «Δεν έχουμε πει ότι η Ευρώπη είναι δικαιολογία, αν ήταν έτσι ας μην παίζαμε Ευρώπη για να πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα. Ομάδες όπως την OMONOIA πρέπει να παίζουν δύο και τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που έκανε ο νέος προπονητής. Οι περισσότερες ήταν μετά από αγώνες ή πριν από αγώνες που δεν είναι δυνατή η ένταση. Δεν είναι δικαιολογία αλλά μια πραγματικότητα. Θα περιμένουμε και θέλουμε την ομάδα να βελτιώνεται όσο περνούν οι προπονήσεις με τον Γιανίκ Φερέρα».

Για την κακή εκκίνηση: «Τι έπρεπε να κάνουμε; Να πούμε αποχωρούμε από το πρωτάθλημα γιατί δεν αρχίσαμε καλά; Ή να πούμε να φύγετε όλοι γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά; Πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε αν θα έρθουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη  θέση μας στο πρωτάθλημα, όχι το οικοδόμημα της OMONOIAΣ. Πρέπει να χτίσουμε ένα σερί και θέλουμε τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Τα αγωνιστικά και αν υπάρχει πρόταση για Ουζόχο: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο για τον Ουζόχο που πάει πάρα πολύ καλά. Είναι διεθνής, είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι λογικό να υπάρχει. Κασάμα εκτός λόγω καρτών. Ο Μπασιρού ανέβασε στροφές αλλά θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Ο Μάθιους θα αξιολογηθεί σήμερα. Τον Φαμπιάνο τον περιμένουμε αν όλα πάνε καλά τον Δεκέμβριο. Ο Ζαχαρίου είχε ένα πρόβλημα και θα περάσει από εξετάσεις σήμερα. Ταλαιπωρείται από μια ενόχληση».

Αν επανήλθε ο Τζον Χριστοδούλου: «Είχαμε μια κουβέντα με τον πρόεδρο Παπασταύρου πριν δύο μέρες και μου είπε πως δεν μπορεί να καλύψει το οικονομικό για να πουλήσει τις μετοχές του».

Autoremarketing

Bet on Alfa