ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή η ντροπή ξεπλένεται με δύο μόνο τρόπους!

Αυτή η ντροπή ξεπλένεται με δύο μόνο τρόπους!

Μετά το χθεσινο απότελεσμα στον αγώνα ανάμεσα σε Πάφο και Εθνικό οι ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν λιγοστέψει αφάνταστα. Πλέον τίποτα δεν είναι στο χέρι και πρέπει να περιμένουμε ποδοσφαιρικά θαύματα.

Bet on Alfa

Ας είμαστε ρεαλιστές…. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατα 99% θα παίζει στο δεύτερο γκρουπ στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος. Δυστυχώς από δικά μας λάθη φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Ας δούμε την αλήθεια κατάματα και ας κυνηγίσουμε τον ρεαλιστικό στόχο που έχουμε μπροστά μας. Το Κύπελλο!

Για να γίνει αυτό χρειάζεται σωστή διαχείριση του ρόστερ μας αφού όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα θα έχουμε μπροστά μας αγώνες χωρίς κίνητρο. Και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Χένινγκ Μπέργκ λοιπόν και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν τον τρόπο και να δώσουν κίνητρα στους ποδοσφαιριστές τους.

Από εκεί και πέρα στις 25 του Φεβράρη η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει έναν τελικό…. Το αιώνιο ντέρμπι. Το γράφουμε από σήμερα (11 ημέρες προηγούμενως) για υπερτονίσουμε την απαίτηση μας για νίκη. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έχουν μια ηθική υποχρέωση απέαντι στον λαό. Να “πεθάνουν” στο γήπεδο απέναντι στο Αποελ και να πάρουν την νίκη με κάθε κόστος και με κάθε τίμημα. Το οφείλουν στον κόσμο για όλες τις πίκρες και τις απογοητεύσεις που του πρόσφεραν απλόχερα φέτος. Η ντροπιαστική παρουσία της ομάδας μας στο Β’ γκρουπ ξεπλένεται μόνο με δύο τρόπους: Nίκη απέναντι στον αιώνιο και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Κάντε τα αδύνατα δυνατά να πετύχετε και τους δύο!

Autoremarketing

Bet on Alfa